KroesePaternotte actief bij diverse aan- en verhuurtransacties in januari

8 februari 2021
KroesePaternotte Nieuwendijk

In de afgelopen maand januari zijn er diverse aan- en verhuurtransacties geweest waarbij KroesePaternotte heeft opgetreden. Een overzicht van deze transacties:

De Nieuwendijk 116 in in het centrum van Amsterdam is aangehuurd voor snoepwinkel Jamin. Het gaat om een kleine van van 80 m².  CVGA begeleidde de verhuurder en KroesePaternotte trad op namens Jamin.

Voor de verhuur van de Markt 87-89 in Den Bosch heeft KroesePaternotte een particuliere belegger bijgestaan. De locatie voor een popup store is verhuurd aan schoenenwinkel Shabbies. Als aanhuurmakelaar trad Bettings op.

In Nijmegen heeft KroesePaternotte een particuliere eigenaar van een winkelpand aan de Broerstraat 5 bijgestaan bij de verhuur aan Royal Donuts.

 De Kinkerstraat 159 in Amsterdam is verhuurd aan Lucardi. Het pand van 80 m² is rechtstreeks gehuurd van een particuliere eigenaar, waarbij KroesePaternotte optrad als adviseur van de verhuurder.

De Hartenstraat 29 in Amsterdam is verhuurd aan Flower Burger,  een vegetariscche hamburger formule uit Italië. Het gaat om een pand van circa 80 m² verdeeld over twee verdiepingen. KroesePaternotte trad op als adviseur van de verhuurder.

Nieuwste berichten