Over ons.

KroesePaternotte is sinds 1984 de retailspecialist van Nederland.

KroesePaternotte is sinds 1984 de retailspecialist van Nederland. Iedere dag opnieuw maken onze mensen deze belofte waar op alle fysieke locaties waar een kassa staat en de consument graag komt zoals winkelstraten, winkelcentra en alle andere retail locaties. Het team van KroesePaternotte staat dagelijks in contact met retailers, eigenaren, ontwikkelaars, gemeentes en andere stakeholders.

KroesePaternotte is al meer dan 35 jaar een begrip als het gaat om aan- en verhuur en beleggingstransacties in retail.

Diensten

Huur en verhuur

KroesePaternotte is dé winkelmakelaar van Nederland. Het team van KroesePaternotte staat dagelijks in contact met retailers, eigenaren, ontwikkelaars, gemeentes en andere stakeholders.

Beleggingen

KroesePaternotte is al bijna vier decennia betrokken bij veel toonaangevende retail beleggingen in Nederland. Met deze jarenlange ervaring en expertise hebben wij het vermogen om op een efficiënte en pragmatische wijze tot een succesvolle beleggingstransactie te komen.

i

Taxaties en huurprijsherzieningen

KroesePaternotte verricht taxaties en huurprijsherzieningen, waarbij wij gespecialiseerd zijn in retail. Dit doen wij in opdracht van een groot aantal verschillende opdrachtgevers, waaronder particuliere beleggers, institutionele beleggers, overheden en financieringsbanken.

n

Research

KroesePaternotte onderzoekt trends en ontwikkelingen op de Nederlandse vastgoedmarkt met een sterke focus op retail. Door middel van data-analyses, marktonderzoek op maat en gespecificeerde prognoses komen wij dagelijks tot waardevolle inzichten die bijdragen aan geschikte onderbouwingen voor vastgoedbesluiten.