Diensten.

De retailspecialist
van A tot Z

Huur en verhuur

KroesePaternotte is dé winkelmakelaar van Nederland. Het team van KroesePaternotte staat dagelijks in contact met retailers, eigenaren, ontwikkelaars, gemeentes en andere stakeholders.

Beleggingen

KroesePaternotte is al bijna vier decennia betrokken bij veel toonaangevende retail beleggingen in Nederland. Met deze jarenlange ervaring en expertise hebben wij het vermogen om op een efficiënte en pragmatische wijze tot een succesvolle beleggingstransactie te komen.

i

Taxaties en huurprijsherzieningen

KroesePaternotte verricht taxaties en huurprijsherzieningen, waarbij wij gespecialiseerd zijn in retail. Dit doen wij in opdracht van een groot aantal verschillende opdrachtgevers, waaronder particuliere beleggers, institutionele beleggers, overheden en financieringsbanken.

n

Research

KroesePaternotte onderzoekt trends en ontwikkelingen op de Nederlandse vastgoedmarkt met een sterke focus op retail. Door middel van data-analyses, marktonderzoek op maat en gespecificeerde prognoses komen wij dagelijks tot waardevolle inzichten die bijdragen aan geschikte onderbouwingen voor vastgoedbesluiten.