Van den Assem verlengt huurovereenkomst in Den Bosch

16 juni 2022
van den assem

Modieuze schoenenretailer Van den Assem heeft onlangs de huurovereenkomst verlengd van haar vestiging, gelegen aan de Pensmarkt 10 te Den Bosch. 

De winkel heeft een oppervlakte van ca. 340 m² en is door Van den Assem flink verbouwd. Al decennia lang is deze winkelruimte in gebruik als schoenenwinkel en werd eerder gebruikt door Smit Schoenen en later door Dungelmann. Van den Assem heeft aanzienlijk geïnvesteerd in deze winkel.

Het winkelpand is centraal gelegen in het stadshart van Den Bosch en maakt deel uit van het absolute A1-locatie. In de directe nabijheid zijn onder andere ZARA, Snipes, Hema en Etos gelegen.

Van den Assem werd in deze transactie bijgestaan door De Mik Bedrijfshuisvesting. De eigenaar van het object, een particuliere investeerder, werd tijdens deze transactie vertegenwoordigd door KroesePaternotte.

Over Van den Assem 

Familiebedrijf Van den Assem is een fijnproever in schoenen sinds 1910. Door de generatielange kennis en ervaring biedt Van den Assem kwaliteitsschoenen en vakmanschap aan de consument. Klanten kunnen hier terecht voor een uitgebreide collectie aan mannen-, en vrouwenschoenen, tassen en accessoires in het hogere segment. 

Nieuwste berichten