Urban Interest verwerft twee monumentale winkelpanden op de Diezerstraat in Zwolle

19 juli 2023

Urban Interest, een prominente vastgoedinvesteerder, heeft met trots aangekondigd dat zij twee monumentale winkelpanden heeft aangekocht op de zeer populaire Diezerstraat in Zwolle. Beide panden zijn momenteel verhuurd aan bekende retailers, Sacha en The Sting.

De Diezerstraat staat bekend als een bruisende winkelstraat en is een populaire bestemming voor zowel de lokale bevolking als bezoekers van buitenaf. Met de acquisitie van deze panden versterkt Urban Interest haar aanwezigheid in dit levendige winkelgebied en breidt zij haar portfolio verder uit met waardevolle vastgoedobjecten.

De monumentale winkelpanden op de Diezerstraat zijn een belangrijk onderdeel van de levendigheid en charme van het historische centrum van Zwolle. De locatie biedt een gunstige positie binnen een gevestigde winkelomgeving, omringd door diverse winkels, horecagelegenheden en andere voorzieningen.

Het pensioenfonds, als verkoper, werd bijgestaan door McDevitt bij deze transactie. Urban Interest, als koper, werd op haar beurt geadviseerd door KroesePaternotte.

Nieuwste berichten