SoLow verhuist naar prominente locatie in Almere Centrum

31 januari 2024

Per 1 februari huurt SoLow het winkelpand aan de Schutterstraat 18 in Almere. Het totaalvloeroppervlak van de winkelruimte bestaat uit ca. 330 m² begane grond en ca. 670 m² op de eerste etage. Het pand is langdurig verhuurd tegen marktconforme voorwaarden.

De winkel is gelegen op een A1 winkellocatie in het stadscentrum van Almere. SoLow verhuist van de winkel op de etage aan de Stadhuisstraat in Almere naar deze prominente hoeklocatie aan de Schutterstraat. Gerenommeerde winkelformules als My Jewellery, G-Star RAW, Triumph Lingerie en Strego Juwelier zijn reeds aan de  Schutterstraat gevestigd.

SoLow staat voor funshoppen. In haar 52 filialen binnen Nederland wordt er een actueel assortiment met verrassende gebruiksartikelen en hebbedingen aangeboden, dat elke week wordt aangevuld met nieuwe producten.

KroesePaternotte adviseerde de eigenaar UMB Group bij deze transactie en bedankt City Real Estate en Kokelenberg en Ouwehand Vastgoed Adviseurs voor de samenwerking bij het tot stand komen van de transactie.

Nieuwste berichten