Snipes huurt winkel van 1.100 m² in Kalverstraat

19 december 2023

Kroonenberg Groep heeft, onder begeleiding van KroesePaternotte, een overeenstemming bereikt met Snipes voor een langjarige huurovereenkomst voor een winkel aan de Kalverstraat 48 in Amsterdam. Het betreft een winkelruimte van 1.100 m², verdeeld over de begane grond, kelder en eerste verdieping.

In het pand was voorheen TopShop gevestigd en het is recent door Kroonenberg herontwikkeld naar ontwerp van architectenbureau Office Winhov. Vóór de herontwikkeling was Kalverstraat 48 een winkelruimte van 2.200 m² verdeeld over vijf verdiepingen, die doorliep tot aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Bij de herontwikkeling is het pand opgesplitst waarbij naast de winkelruimte ook een kantoorruimte van 1.100 m² is gecreëerd met toegang vanaf de Nieuwezijds Voorburgwal 269 en verdeeld over begane grond, tweede en derde verdieping met uitzicht op de Kalverstraat.

Snipes verkoopt streetwearkleding en sneakers van bekende merken en een eigen collectie. Het huurcontract gaat op 1 januari in. Kroonenberg Groep werd bij de verhuur bijgestaan door KroesePaternotte; City Real Estate begeleidde de huurder.

Nieuwste berichten