Siebel Juweliers huurt winkelruimte in Winterswijk

29 november 2023

In een recente vastgoedtransactie heeft Siebel Juweliers een winkelruimte verworven in het hart van Winterswijk. De nieuwe locatie, gelegen aan de Misterstraat 46, markeert een strategische zet voor het gerenommeerde juweliersbedrijf.

Per 1 januari 2024 huurt Siebel Juweliers de nieuwe winkelruimte met een oppervlakte van ongeveer 190 vierkante meter en biedt deze locatie niet alleen voldoende ruimte voor de uitgebreide collectie van Siebel Juweliers, maar ook voor een aantrekkelijke winkelervaring voor klanten.

De keuze voor Winterswijk als vestigingsplaats onderstreept de strategische visie van Siebel Juweliers om haar aanwezigheid in Nederland verder uit te breiden. Winterswijk, met zijn bruisende winkelgebied en binnen- en buitenlandse consumenten en toeristen vormt een ideale omgeving voor de vestiging van de nieuwe winkel.

Voor Siebel Juweliers betekent deze uitbreiding niet alleen een vergroting van hun fysieke aanwezigheid, maar ook een verdere verankering in de Nederlandse retailmarkt. De keuze voor een langdurige en marktconforme verhuur weerspiegelt het geloof van Siebel Juweliers in de groeipotentie van deze locatie en de bereidheid om duurzame relaties op te bouwen.

Over Siebel
Klanten van Siebel Juweliers in Winterswijk kunnen zich verheugen op een uitgebreide collectie hoogwaardige sieraden en horloges, gepresenteerd in een ruime en stijlvolle omgeving. De officiële opening van de nieuwe winkelruimte zal binnenkort worden aangekondigd.

Thoma Post Makelaars Winterswijk trad op voor verhuurder. Siebel Juweliers werd geadviseerd door KroesePatternotte.

Nieuwste berichten