Round11 opent tweede locatie in Amsterdam centrum

28 mei 2021

KroesePaternotte heeft ROUND11 begeleid bij de huur van een nieuwe locatie op de Rozengracht in Amsterdam. Medio september 2021 opent de sportschool daar haar tweede vestiging in het voormalige ABN AMRO kantoor.

De eerste vestiging van ROUND11 aan de Middenweg heeft slechts enkel in een kleine outdoor vorm zich kunnen laten gelden. Round11 blijkt ondanks dat al een succes. Een vernieuwde work-out waar boksen, fitness en mindfulness in een work-out samen komen.

De nieuwe locatie wordt ontworpen door JPS architecten en bouwkundig begeleid door Building Retail. KroesePaternotte heeft opgetreden als de bemiddelende vastgoedadviseur. KroesePaternotte is voor Round11 tevens opzoek naar meer A1 locaties van minimaal 200 m2 in Amsterdam.

 

Over Round11

Het hart van het concept bij ROUND11, zijn drie elementen die de rondes verbinden: Boksen, Kracht en Mindfulness. Bij ROUND11 train je het lichaam en de geest in perfecte synergie. De start van de workout is het moment waarop je je persoonlijke intenties bepaalt en de perfecte energie creëert om je door de HIIT-rondes te loodsen en te laten stromen. Boksen, HIIT en krachttraining vormen de basis waarop de trainingen zijn gebouwd. Dit zijn de methoden die worden gebruikt om fysieke kracht, vermogen en uithoudingsvermogen te vergroten. Onder de gepassioneerde begeleiding van badass trainers train je je hele lichaam en daag je je metabolische systeem uit. De 11e en laatste ronde van elke trainingssessie is gereserveerd voor hun kenmerkende soulvolle meditatie. Kom en ervaar zelf hoe een korte, no-nonsense meditatie je trainingservaring kan verbeteren en je lichaam, geest en ziel kan verbinden.

Naast een tweede locatie lanceert Round11 op korte termijn een digitaal platform, Round11 TV, waar leden thuis, op werk en op reis hun favoriete work-out kunnen streamen

Nieuwste berichten