Portico investments koopt AZUL portefeuille van Syntrus Achmea

3 maart 2020

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens een van haar opdrachtgevers de AZUL winkelportefeuille verkocht aan Portico Investments.

De AZUL winkelportefeuille is circa 11.000 m² groot en bestaat uit vier supermarkten en een wijkwinkelcentrum. De vier supermarkten bevinden zich op prominente locaties in Amsterdam (Kinkerstraat), Rotterdam (Keizerswaard), Doorn en Laren (NH) en zijn allen verhuurd aan Albert Heijn. Wijkwinkelcentrum De Vijfhoek is gelegen in Deventer en bestaat uit 12 winkelunits verdeeld over circa 4.100 m². De grootste huurders in De Vijfhoek zijn de supermarktketens Albert Heijn en Aldi alsmede Kruidvat.

Portico Investments breidt met deze transactie haar bestaande Nederlandse portefeuille gestaag verder uit. De aankoop past uitstekend binnen de Nederlandse strategie, die gericht is op langjarige beleggingen in supermarkten en wijkwinkelcentra binnen de Randstad, KAN regio en Noord-Brabant.

Portico Investments werd geadviseerd door KroesePaternotte, Houthoff en Stevens en van Dijk. Verkoper Syntrus Achmea Real Estate & Finance werd geadviseerd door McDevitt en NautaDutilh.

Nieuwste berichten