MR MARVIS opent binnenkort vijfde winkel in Nederland

23 januari 2024

MR MARVIS verwacht begin het tweede kwartaal van dit jaar de deuren van haar nieuwe winkel aan de Bakkerstraat 6 in Arnhem te kunnen openen. Dit betreft de vijfde fysieke winkel van MR MARVIS in Nederland. In 2020 openden zij hun eerste flagship winkel in de P.C. Hooftstraat 21 in Amsterdam en vorig jaar november werden de deuren geopend van winkel nummer vier in Nederland, aan de Kleine Staat 20 in Maastricht. Behalve in Nederland is MR MARVIS ook te verkrijgen in haar winkels in België en Duitsland en via de webwinkel.

Het winkelpand heeft een totaal vloeroppervlak van circa 290 m² begane grond en circa 360 m² op de eerste etage. De winkel is gelegen in één van de oudste straten van het centrum van Arnhem, die vooral bekend staat om zijn kledingwinkels in het middenhoog segment. In de directe omgeving zijn o.a. Purdey Mode, My Jewellery, Vanilia, The Society Shop, Ace & Tate, Nespresso en tal van andere toonaangevende retailers te vinden.

MR MARVIS is tijdens de transactie begeleid door KroesePaternotte. Verhuurder Vastned is geadviseerd door Univast Retail.

Nieuwste berichten