MR MARVIS opent binnenkort tweede winkel in Nederland

2 december 2022

De shorts en broeken retailer MR MARVIS verwacht in april 2023 de deuren te openen van het winkelpand aan de Hoogstraat 11 in Den Haag. Dit wordt de tweede fysieke winkel van MR MARVIS in Nederland. In 2020 openden zij hun eerste flagship winkel in de P.C. Hooftstraat te Amsterdam. Behalve in Nederland is MR MARVIS ook te verkrijgen in het buitenland via de webwinkel en 2 nieuwe winkels in Antwerpen en München.

Het winkelpand in de Hoogstraat heeft een totaal vloeroppervlak van ca. 502 m², waarbij de begane grond en de eerste etage zullen worden gebruikt als winkelruimte. De winkel ligt in het Royal Shopping District van Nederland dat wordt gevormd door het Noordeinde, de Heulstraat, de Plaats en de Hoogstraat in Den Haag. In dit winkelgebied zijn diverse (inter-)nationale premium retailers gevestigd zoals Schaap & Citroen, Oger, Lacoste, Filippa K, De Rode Loper en Hugo Boss. 

MR MARVIS is tijdens de transactie begeleid door KroesePaternotte. De verhuurder is geadviseerd door Frisia Makelaars.

Over MR MARVIS

De comfortabele shorts en kleurrijke broeken van MR MARVIS waren aanvankelijk alleen via de webshop te verkrijgen. Door het openen van fysieke winkels in winkelsteden waar reeds een groot aandeel van online verkoop werd gerealiseerd kunnen zij hun klanten nog beter bedienen. De productie van de kleding van MR MARVIS vindt plaats in Portugal en behalve shorts en broeken is het assortiment inmiddels uitgebreid met zwembroeken en truien.

Nieuwste berichten