McGregor opent 4 nieuwe vestigingen in Nederland.

3 juli 2019

McGregor opent 4 nieuwe vestigingen in Nederland.

jul 3, 2019

McGregor opent 4 nieuwe vestigingen in Nederland.

McGregor is een iconisch merk, daterend uit 1921 wat zich in haar nieuwe winkels vooral richt op de man. Het merk staat voor casual, ontspannen en sportief, maar met behoud van stijlelementen. Ook tijdloze klassiekers zoals de Chino en de Polo worden nog steeds getweakt en verfijnd.

In den Haag opent McGregor haar deuren aan de Hoogstraat 17 met een oppervlakte van circa 170 m² op de begane grond en circa 120 m² in de kelder. Verhuurder werd geadviseerd door Frisia Makelaars en KroesePaternotte, welke laatste de deal daadwerkelijk tot stand heeft gebracht.

Het pand gelegen in Rotterdam, aan de Karel Doormanstraat 239, waar voorheen Armani Exchange was gevestigd heeft een oppervlakte van circa 200 m². KroesePaternotte heeft in deze de belangen behartigd van McGregor.

In Amsterdam openen ze een flagshipstore op de iconische hoek van de Van Baerlestraat 50 en Willemsparkweg, welk pand sinds 1975 door Linhard werd geëxploiteerd. Het object heeft een oppervlakte van circa 210 m² op de begane grond, circa 130 m² in de kelder en circa 80 m² op de eerste verdieping. Verhuurder werd bijgestaan door Keij & Stefels en huurder werd bijgestaan door KroesePaternotte.

In Breda opent McGregor op de Wilhelminastraat 4 haar winkel. Naast de Nederlandse winkels openen ze ook nog twee winkels in België. De verwachting is dat de winkels hun deuren openen tussen half september en half oktober 2019.

 

Nieuwste berichten