KroesePaternotte versterkt taxatieteam met Alba Sietses

20 april 2021
alba sietses

Alba Sietses is de nieuwste aanwinst voor het taxatieteam van KroesePaternotte, waar zij vanaf 15 maart is begonnen als taxateur.

Sietses brengt nieuwe kennis en ervaring mee naar het team van KroesePaternotte. Na haar studie Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam en een master Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, heeft Sietses een half jaar bij ING gewerkt op de afdeling Valuation Support Desk. Daar optimaliseerde zij de processen en zette zij taxaties uit voor de bank. Daarna heeft zij een traineeship bij DTZ Zadelhoff gedaan (tijdens de transitie naar Cushman & Wakefield) en is zij gaan taxeren op de taxatie afdeling.

Het werken op de taxatie afdeling van Cushman & Wakefield beviel Sietses zo goed dat zij zich daarna is gaan bezighouden met het inrichten van de taxatie-/werkprocessen en het helpen opzetten en managen van het Banking Team. Ook heeft zij vanuit Cushman & Wakefield een data consultancy opdracht gedaan gericht op het automatiseren van het volledige taxatieproces.

Nieuwste berichten