KroesePaternotte versterkt taxatieteam met Alba Sietses

1 juni 2021

Alba Sietses is de nieuwste aanwinst voor het taxatieteam van KroesePaternotte, waar zij vanaf 15 maart is begonnen als taxateur.

Sietses brengt nieuwe kennis en ervaring mee naar het team van KroesePaternotte. Na haar studie Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam en een master Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, heeft Sietses een half jaar bij ING gewerkt op de afdeling Valuation Support Desk. Daar optimaliseerde zij de processen en zette zij taxaties uit voor de bank. Daarna heeft zij een traineeship bij DTZ Zadelhoff gedaan (tijdens de transitie naar Cushman & Wakefield) en is zij begonnen op de taxatie afdeling.

Het werken op de taxatie afdeling van Cushman & Wakefield beviel Sietses zo goed dat zij zich daarna is gaan bezighouden met het inrichten van de taxatie-/werkprocessen en het helpen opzetten en managen van het Banking Team. Ook heeft zij vanuit Cushman & Wakefield een data consultancy opdracht gedaan gericht op het automatiseren van het volledige taxatieproces.

 

Maak kennis met Alba

Wat trekt je aan in het werken in vastgoed?

“Overal waar je kijkt zie je vastgoed, gebouwen met een eigen verhaal die samen een buurt, dorp of stad vormen. Het verhaal achter deze gebouwen en van de gebruikers ervan spreekt mij erg aan. Ik vind het mooi om te zien hoe vastgoed zich ontwikkelt in de loop van de tijd en waarde toevoegt aan een omgeving. De diversiteit en veelzijdigheid ervan houdt vastgoed interessant waardoor je altijd nieuwe dingen leert.”

Hoe ben je bij KroesePaternotte terecht gekomen?

“Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging en had al vaker erg positieve verhalen over de organisatie KroesePaternotte gehoord. Toen ik hoorde dat er een functie openstond, heb ik gelijk contact opgenomen voor navraag over de betreffende functie. Niet lang daarna werd ik uitgenodigd voor een eerste gesprek. We hadden gelijk een leuke klik en het is een organisatie waar ik veel kan leren.”

Wat is je toekomstvisie? Zowel voor jezelf als voor het bedrijf.

“Ik wil graag mijn kennis blijven uitbreiden, veel ervaring opdoen en een mooie carrière in de vastgoedsector opbouwen. Ik geloof dat digitalisering en intensiever gebruik van data grote waarde kan toevoegen aan de dienstverlening binnen de vastgoedsector. KroesePaternotte biedt mij kansen om mijn kennis en ervaring te verrijken. Daarmee wil ik mijn bijdrage leveren om de taxatieafdeling van KroesePaternotte naar een nog hoger niveau te brengen. En samen met mijn collega’s ervoor zorgen dat KroesePaternotte een toonaangevende, toekomstgerichte partij blijft en daarmee de ideale partner binnen de sector.”

Nieuwste berichten