KroesePaternotte verhuurt winkelpand in Utrecht aan Marie-Stella-Maris namens Bridges Real Estate

8 juni 2022

Namens verhuurder Bridges Real Estate heeft KroesePaternotte een winkelpand aan de Choorstraat 6 in Utrecht verhuurt aan Marie-Stella-Maris.

De transactie betreft de begane grond en kelder van het A1 winkelpand. Het pand is gebouwd in 1900 en is gelegen op een high-traffic punt in de Choorstraat. De circa 100 meter lange straat loopt evenwijdig aan de Oudegracht tussen de Stadhuisbrug en de Zadelstraat. De Choorstraat is gelegen in het voetgangersgebied van de Utrechtse binnenstad in de buurt van de Lange Elisabethstraat en de Mariaplaats. 

Over Marie Stella Maris

Marie-Stella-Maris is een aanbieder van mineraalwater, natuurlijke lichaamsverzorging en luxueuze huisparfums. Marie-Stella-Maris is in 2011 opgericht na geïnspireerd te raken door het mensenrecht op schoon water en sanitaire voorzieningen. Voor elk verkochte product wordt een vast percentage van de omzet gedoneerd aan duurzame waterprojecten. Sinds 2011 is er meer dan €1.800.000 gedoneerd waardoor al tienduizenden mensen toegang kregen tot schoon (drink)water.

KroesePaternotte heeft verhuurder Bridges Real Estate begeleid tijdens deze transactie. Brickstone Retail heeft opgetreden namens de huurder.

Nieuwste berichten