KroesePaternotte breidt Taxatieteam uit met twee nieuwe aanwinsten

16 mei 2022
Het taxatieteam: op de trap van links naar rechts: Kathelijn Hulshof, Pim Keij, Olivier Kroese, Berdien de Jager, Jeroen Peters, Brugt Bakker, voor de trap van links naar rechts: Gijs Ybema, Paul Koop, Timo Frissen, Rogier Veeneman en Koen Dijkstra. Ontbrekend op de foto: Erik Berger, Stijn Roelen en Ries Lutz.
KroesePaternotte breidt haar Taxatieteam opnieuw uit. Per 1 februari is Timo Frissen reeds gestart in het Taxatieteam. Per 1 mei heeft Paul Koop het team versterkt. 

Timo Frissen is afkomstig van Ernst & Young Belastingadviseurs LLP, waar hij bijna drie jaar actief is geweest. Met een makelaarsopleiding achter de rug en jarenlange werkervaring als taxateur bij onder meer de Gemeente Amsterdam en de Gemeente Gooise Meren, vormt Frissen een waardevolle aanvulling voor het team. Frissen bekleedt zijn rol bij KroesePaternotte sinds februari jl.

De keuze om bij KroesePaternotte aan de slag te gaan was voor Frissen snel gemaakt: “De winkelmarkt is mij met de paplepel ingegoten; mijn vader heeft als architect meegewerkt aan de herontwikkeling van verschillende winkelcentra en heeft hierbij ook samengewerkt met Jan Kroese. Dit maakt het voor mij extra bijzonder om nu zelf bij KroesePaternotte aan de slag te gaan en enkele van deze winkelcentra te mogen taxeren”, aldus Frissen.

Paul Koop heeft per 1 mei het team versterkt. Koop is na het behalen van zijn Masterdiploma in Vastgoedkunde aan de Universiteit van Groningen bijna 10 jaar lang actief geweest als Valuation Advisor bij JLL. Koop heeft daar de ervaring opgedaan in het taxeren van onder andere bedrijfsruimtes, kantoren, woningen en retail. Met een bak aan ervaring en kennis zal het Taxatieteam van KroesePaternotte verder floreren met Koop als nieuwste aanwinst.

”Tot op heden heb ik me qua taxatiewerkzaamheden altijd op meerdere asset categorieën georiënteerd. Ik kijk er naar uit om me nu volledig te specialiseren in het taxeren van winkelvastgoed. Ik ben er van overtuigd dat KroesePaternotte daar de ideale organisatie voor is”, geeft Koop aan.

Het Taxatieteam van KroesePaternotte telt met Frissen en Koop in totaal 15 professionals. De afgelopen jaren is de afdeling Taxaties flink uitgebreid waardoor dit huidige, diverse team tot stand is gekomen. KroesePaternotte taxeert voor verschillende institutionele beleggers, grootbanken, financiers en alles waar een kassa staat, door geheel Nederland: van drogist tot bouwmarkt en van supermarkt tot textielreus.

Nieuwste berichten