KroesePaternotte bemiddelt bij verhuur van diverse winkels in Nijmegen

4 januari 2021
nijmegen

KroesePaternotte heeft namens MN & Syntrus Achmea het winkelpand aan de Marikenstraat 31-33 in Nijmegen verhuurd aan Specialty Store, partner van Just Brands. Specialty Store is een experience store met uitgebreide collecties van merken zoals Pall Mall, Vanguard en Cast Iron. De opening van het nieuwe filiaal, wat een oppervlakte heeft van ca. 310 m² BVO BG, staat gepland in het tweede kwartaal van 2021.

Voor de eigenaar, een particuliere belegger, van de winkel aan de nabijgelegen Koningstraat 2 heeft KroesePaternotte bemiddeld voor de verhuur aan Claudia Strater Deze winkel wordt op dit moment nog gehuurd door Sissy Boy. Het winkelpand heeft een oppervlakte van ca. 230 m².

In een eerder stadium is Sissy Boy reeds verplaatst naar een nieuwe winkel van ca. 600 m² BG op de Marikenstraat 37. Ook in deze transactie werd MN & Syntrus Achmea geadviseerd door KroesePaternotte.

Marikenstraat in Nijmegen

De Marikenstraat Nijmegen is een binnenstedelijke passage, waar onder andere bekende huurders zoals Douglas, Holland & Barrett, Bever, Cotton Club, Gerry Weber en State of Art zich bevinden. Projectmakelaar namens MN & Syntrus Achmea is KroesePaternotte.

Nieuwste berichten