KroesePaternotte bemiddelt bij nieuwe huurovereenkomst Siebel Juweliers in Rotterdam

27 oktober 2021
KroesePaternotte provada siebel

Op de Provada heeft Siebel Juweliers de overeenkomst getekend voor een nieuwe winkel aan het Zuidplein Hoog 581 in Rotterdam.

Siebel Juweliers huurt het pand van circa 123 m² voor een marktconforme prijs in het grootste winkelcentrum aan de zuidkant van Rotterdam. Kroesepaternotte trad tijdens deze transactie op voor de verhuurder a.s.r. real estate.

Zuidplein Rotterdam

Winkelcentrum Zuidplein is een groot, alom bekend winkelcentrum in Rotterdam-Zuid. Naast meer dan 160 winkels met diverse (inter-)nationale retailers en horecagelegenheden is het winkelcentrum overdekt. Het beschikt over ruim 1.400 parkeerplaatsen, een bewaakte fietsenstalling en het naastgelegen bus- en metrostation. Het winkelcentrum Zuidplein genereert een constante stroom van bijna 11 miljoen bezoekers per jaar.

Het winkelcentrum ondergaat op dit moment een upgrade, waarmee een investering van bijna twintig miljoen euro is gemoeid. Het plan zet vooral in op de verbetering van de ‘kwaliteit, beleving, uitstraling en verblijfswaarde’ van het winkelcentrum. Daarnaast komen er ca. 5.000 m² aan winkelvloeroppervlak en 300 parkeerplaatsen bij. Het doel van de upgrading is om de positie van winkelcentrum Zuidplein verder te versterken in de regio.

Nieuwste berichten