KroesePaternotte adviseert Kroonenberg Groep bij verhuur in Gelderlandplein

19 februari 2021
Kroonenberg Groep

KroesePaternotte heeft Kroonenberg Groep geadviseerd bij het bereiken van een overeenstemming met BCC voor een langjarige huurovereenkomst voor 530 m² op Gelderlandplein. BCC zal zich vestigen in het winkelpand gelegen aan Gelderlandplein 128-130, waar tot heden Cotton Club gevestigd is.

Het gehuurde betreft circa 530m² op de begane grond en 60m² op de entresol. Het huurcontract gaat 1 april in en BCC zal na een korte inbouwperiode haar deuren openen.

Met Cotton Club, onderdeel van The Sting, is een nieuwe langjarige overeenkomst aangegaan. Cotton Club zal binnen Gelderlandplein verhuizen naar het centrale plein en huurt circa 575m² op de begane grond en 125m² op de entresol. De winkels waar voorheen Esprit, IKKS en River Woods gevestigd waren, zijn samengevoegd. Daarmee is een nieuwe winkel ontstaan waar Cotton Club haar nieuwste concept zal presenteren. Het huurcontract gaat 1 maart in.

Ook met Esprit is een nieuwe langjarige overeenkomst gesloten. Esprit is verhuisd binnen Gelderlandplein en bevindt zich nu tussen Zwartjes van 1883 en de entree van Bristol. Het huurcontract is 1 januari 2021 ingegaan en betreft circa 210m². De nieuwe winkel opent haar deuren zodra de huidige coronamaatregelen worden opgeheven.

 

Nieuwste berichten