KroesePaternotte adviseert Hoorne Vastgoed bij verhuur Amstelveenseweg in Amsterdam

18 maart 2021
Amstelveenseweg

KroesePaternotte heeft Hoorne Vastgoed begeleid met de verhuur van de Amstelveenseweg 282 in Amsterdam aan Chiropracting Connection. Chiropracting Connection gaat hier circa 140 m² huren.

Chiropracting Connection is een bedrijf van Dr. Martin, een gepassioneerde chiropractor, partner en vader. Met meer dan 16 jaar werkervaring en samenwerkingen met de besten uit de gezondheids- en welzijnsindustrieën van Australië, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Indonesië en nu Amsterdam, beschikt hij over een schat aan kennis en vaardigheden om uitzonderlijke zorg voor ieder persoon te bieden. Hij heeft uitgebreide postdoctorale studies uitgevoerd in kindergeneeskunde en neurologie.

In hetzelfde blok heeft KroesePaternotte Hoorne Vastgoed begeleidt met de verhuur van 140 m² aan een beautysalon. Namens Hoorne Vastgoed heeft KroesePaternotte nog diverse units in de verhuur op de Amstelveenseweg en de Karperstraat in Amsterdam. Voor enkele units is KroesePaternotte in onderhandeling met geïnteresseerden. De units varieren van circa 140 m² tot 700 m².

Nieuwste berichten