KroesePaternotte adviseert de KOOPMAN bij een langjarige huurovereenkomst in Hoog Catharijne van IEF Capital

10 februari 2021
hudsons bay

Vooruitlopend op een spoedige opening van de niet-essentiële winkels in het tweede kwartaal van 2021 heeft De KOOPman (onderdeel van The Sting Companies BV) met IEF Capital een langjarige overeenkomst gesloten inzake een groot gedeelte van de voormalige Hudson’s Bay in Hoog Catharijne te Utrecht.

IEF Capital is voortvarend aan de slag gegaan met de herontwikkeling van het gehele complex, nadat zij als eerste Nederlandse verhuurder tot overeenstemming was gekomen met Hudson’s Bay inzake de voortijdige beëindiging van de huurovereenkomst. Deze herontwikkeling, die thans gaande is, zal resulteren in een gebouw dat ruimte biedt aan Primark, Jumbo, De KOOPman en nog twee winkelunits.

De KOOPman huurt op Mall/station-niveau en de daarboven liggende etage ca. 3.500 m² winkelruimte naast de Primark. Na Rotterdam, Amsterdam, Breda, Tilburg, Amersfoort en Düsseldorf is dit alweer de 7e vestiging. De KOOPman biedt in een dynamische hippe omgeving de laatste mode tegen scherpe prijzen aan. Hiermee bereidt De KOOPman zich voor op de grote vraag die zal ontstaan nadat de maatregelen zijn opgeheven en het winkelend publiek de modewarenhuizen van De KOOPman weer mag bezoeken.

De transactie werd tot stand gebracht door KroesePaternotte.

Nieuwste berichten