Gorillas breidt uit met vier nieuwe locaties in Amsterdam.

20 mei 2021
KroesePaternotte heeft de afgelopen periode diverse huurovereenkomsten afgesloten voor Gorillas, de nieuwe hit op het gebied van boodschappen thuis bezorgd krijgen binnen 10 minuten.

Namens een particuliere belegger heeft KroesePaternotte een pand aan het Gerard Douplein 90-92 in Amsterdam verhuurd aan Gorillas. Ook heeft KroesePaternotte namens Gorillas opgetreden bij de huur van nieuwe panden aan het Koningin Wilhelminaplein 31 en de Admiraal de Ruijterweg 21 in Amsterdam. Voor de verhuur van Koningin Wilhelminaplein trad Colliers op als makelaar voor de verhuurder en voor de verhuur van de Admiraal de Ruijterweg 21 trad DRS op namens eigenaar City Upgrade Group. Tot slot heeft KroesePaternotte ook opgetreden namens Gorillas bij de huur van de Isaac Titsingkade 107, ook in Amsterdam. DRS adviseerde daarbij eigenaar Aroundtown Holdings.

Over Gorillas

Gorillas is een nieuwe boodschappen bezorgservice en heeft als missie om de manier waarop je boodschappen doet te veranderen. Zij geloven dat in een wereld waar we de technologie hebben om naar de maan te gaan, boodschappen doen radicaal sneller en veel handiger moet zijn. Er is keuze uit een brede selectie van producten waaronder vers fruit, zuivel, veganistische producten & gekoelde dranken.

Nieuwste berichten