Flying Tiger tekent langjarige huurovereenkomst en opent nieuw filiaal

10 november 2023

Flying Tiger heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor een flagship store in centrum Amsterdam. Het huurcontract is per 1 oktober 2023 ingegaan en het internationale retailmerk, dat bekend staat om haar unieke en betaalbare producten, zal op korte termijn de deuren openen van het nieuwe filiaal.

De nieuwe winkelruimte, gelegen aan de Kalverstraat 36-38, heeft een oppervlakte van circa 210 m² op de begane grond alsmede secundair ruimte op de bovenliggende verdiepingen. Met haar centrale ligging en ruime opzet is de nieuwe Flying Tiger-winkel klaar om een must-visit-bestemming te worden voor zowel de lokale bevolking als toeristen.

Flying Tiger is een internationale winkelketen die een breed assortiment betaalbare en innovatieve producten voor het dagelijks leven aanbiedt. Met de nadruk op creativiteit, design en betaalbaarheid biedt Flying Tiger klanten een bijzondere winkelervaring vol unieke vondsten. Flying Tiger is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot een geliefd merk met 842 winkels in 27 landen.

KroesePaternotte heeft Flying Tiger bijgestaan tijdens de transactie. De eigenaar werd geadviseerd door Kokelenberg en Ouwehand.

Nieuwste berichten