Doppelgänger Roma huurt winkelruimte in Eindhoven

7 juli 2023

De Italiaanse retailer Doppelgänger verwacht volgend kwartaal haar deuren te kunnen openen van de nieuwe winkel aan de Vrijstraat 16 in Eindhoven. Dit wordt de tweede fysieke winkel van Doppelgänger in Nederland. Vorig jaar openden zij in Maastricht hun eerste winkel buiten Italië. In Italië heeft Doppelgänger 104 winkels. Parijs en Kopenhagen volgen binnenkort.

Het winkelpand heeft een totaal vloeroppervlak van ruim 500 m², waarbij de begane grond en het entresolniveau als winkelvloer zullen worden gebruikt. De winkel is gelegen in het centrum van Eindhoven nabij Schaap & Citroen, Purdey en Bolia. De verhuurder is geadviseerd door RSP Makelaars. De belangen van Doppelgänger worden in Nederland behartigd door KroesePaternotte.

Over Doppelgänger

Dit uitzonderlijke Italiaanse modemerk combineert eigentijdse ontwerpen met klassieke elementen om kledingstukken te creëren die vluchtige trends trotseren. Met een toewijding aan ongeëvenaard vakmanschap en aandacht voor detail, biedt Doppelgänger Roma verfijnde mode van hoge kwaliteit tegen prijzen die alleszins bescheiden zijn voor Italiaanse mode. Eindhoven wordt de eerste winkel waar de nog te introduceren damescollectie te koop zal zijn.

Nieuwste berichten