Distrikt Nørrebro opent vijftien winkels en webshop

12 februari 2020

Distrikt Nørrebro opent vijftien winkels en webshop

feb 12, 2020

Distrikt Nørrebro, onderdeel van The Sting, krijgt er dit jaar vijftien winkels bij. Woensdag gaat de webshop in de lucht. Dat zegt formuledirecteur Wouter Spaan tegen FashionUnited.

De winkels openen onder meer in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Groningen en Eindhoven. Twee ervan gaan deze week open: die in Groningen woensdag, die in Utrecht donderdag. 19 maart opent de eerste winkel in het buitenland, in Antwerpen. Daarmee komt het aantal winkels eind dit jaar op twintig. Distrikt Nørrebro zit nu in Eindhoven, Den Bosch, Alkmaar, Den Haag en Breda. Director IT Bart Overbeek van de modeketen zei in november tijdens What’s Next in Retail Tech al dat er vanaf februari winkels bij zouden komen, maar het was nog niet duidelijk hoeveel.

Spaan zegt in het interview dat Distrikt Nørrebro binnenkort niet meer zal worden verkocht bij The Sting, maar alleen in de eigen winkels en via de webshop. Anders dan voorheen mikt het merk op een jonge doelgroep. “Specifiek Generation Z en millennials.”

Nieuwste berichten