+31 (0)20 346 77 66 info@kroesepaternotte.com

Diensten

Beleggingen

Diensten

Beleggingen

KroesePaternotte is al bijna vier decennia betrokken bij veel toonaangevende retail beleggingen in Nederland. Met deze jarenlange ervaring en expertise hebben wij het vermogen om op een efficiënte en pragmatische wijze tot een succesvolle beleggingstransactie te komen.

Als fullservice kantoor hebben wij gedurende het aan- of verkoopproces een zeer goed overzicht vanuit verschillende (ver)huur en taxatie disciplines. Dankzij de verschillende afdelingen binnen ons kantoor beschikken wij over zeer veel actuele markt- en transactiekennis. Dit is van belang voor waarde-onderbouwingen en (ver)huurmogelijkheden, alsmede een onderbouwing van de 303- en markthuurwaarden en het bepalen van de yields. In de aanloop naar een (ver)kooptransactie onderscheiden wij ons door een uitgebreide aan- en verkoop due dillegence, alsmede een advies voor een eventuele benodigde optimalisatie.

KroesePaternotte is zeer actief op alle gebieden van de winkelbeleggingsmarkt; uiteenlopend van solitaire winkelobjecten in de grotere steden tot (grootschalige) winkelcentra, alsmede solitaire supermarkten en PDV/GDV concentraties door heel Nederland. Hierin adviseren wij zowel de aan- als de verkopende partij. Deze partijen lopen uiteen van (kleine) particuliere beleggers, Commanditaire Vennootschappen en Private Equity, tot nationale en internationale institutionele beleggers.

Uw Retail Investment Specialist

Wij van KroesePaternotte zijn al ruim drie decennia betrokken bij veel toonaangevende retail beleggingen in Nederland. Met deze jaren lange ervaring en expertise hebben wij het vermogen om op een snelle en pragmatische wijze tot een succesvolle beleggingstransactie te komen.

Als fullservice kantoor op het gebied van retail hebben wij gedurende het aan- of verkoopproces een zeer goed overzicht vanuit verschillende (ver)huur en taxatie disciplines.

Dankzij de verschillende afdelingen binnen ons kantoor beschikken wij over zeer veel actuele markt- en transactiekennis. Dit is van belang voor waarde-onderbouwingen en (ver)huurmogelijkheden, alsmede een onderbouwing van de 303- en markthuurwaarden en het bepalen van de yields. In de aanloop naar een (ver)kooptransactie onderscheiden wij ons door een uitgebreide aan- en verkoop due dillegence, alsmede een advies voor een eventuele benodigde optimalisatie.  

Met KroesePaternotte zijn wij zeer actief op alle gebieden van de winkelbeleggingsmarkt; uiteenlopend van solitaire winkelobjecten in de grotere steden tot (grootschalige) winkelcentra, alsmede solitaire supermarkten en PDV/GDV concentraties door heel Nederland. Hierin adviseren wij zowel de aan- als de verkopende partij. Deze partijen lopen uiteen van (kleine) particuliere beleggers, Commanditaire Vennootschappen en Private Equity, tot nationale en internationale institutionele beleggers.

Onze beleggingen

KroesePaternotte heeft onder andere de volgende beleggingstransacties tot stand gebracht:

Aankopen:
Viertal A1 winkelpanden namens a.s.r. Dutch Prime Retail Custodian (2016)
w.c. Castellum Houten namens a.s.r. Dutch Prime Retail Custodian (2017)
A1 winkelbelegging Zara Enschede namens LaSalle IM (2017)

Verkopen:
Quatro Portefeuille (4 winkelcentra) namens DELA Vastgoed (2015)
The Bank Amsterdam namens Kroonenberg Groep (2015)
Woonboulevard Barendrecht namens IEF (2017)
Solitaire A1 winkelpanden Den Bosch, Utrecht, Heerlen namens particuliere belegger (2018)

Amsterdam

Utrechtsestraat 9, THE BANK

Rotterdam

Van Oldenbarneveltplaats 15 B-Tower

Alkmaar

Langestraat 57

Enschede

H.J. van Heekplein 54

Neem contact met ons op voor meer informatie.