Kies een stad
Filteren op oppervlakte
Filteren op prijs

Nieuwe huurders openen winkelruimte op het Osdorpplein

Amsterdam, 6 juni 2017 - Kroonenberg Groep heeft in samenwerking met KroesePaternotte. overeenstemming bereikt met nieuwe huurders voor langjarige huurovereenkomsten op het Osdorpplein in Amsterdam.

Pearle Optiek heeft op 1 mei intrek genomen in een winkel van circa 220 m² aan Osdorpplein 661. Na een korte inbouwperiode zullen zij binnenkort hun deuren openen.

Deze zomer zullen Lucardi en Coiffeur Sabina hun klanten verwelkomen aan het Osdorpplein.

Coiffeur Sabina heeft per 1 juni een huurcontract afgesloten. De kapper- en schoonheidssalon vestigt zich op nummer 742 in een winkel van circa 90 m². Het huurcontract van juwelier Lucardi gaat op 1 juli in, en betreft een winkel van circa 220 m² op nummer 665. Ook lingeriewinkel Hunkemöller zal een winkel van circa 300 m² openen aan Osdorpplein 374, dit zal eind zomer 2017 plaatsvinden.

Daarnaast is sportwinkel The Athlete’s Foot verhuisd naar een grotere winkel van circa 320 m² over twee verdiepingen aan Osdorpplein 662-663.

Osdorpplein bevindt zich in Centrum Nieuw West. Door de vele bouwprojecten omtrent wonen, werken en winkelen is dit gebied sterk in opkomst. Kroonenberg Groep vierde er samen met de ondernemers en omwonenden begin mei de totale realisatie van de herontwikkeling Westmarket, waarin een foodcourt, lokale ondernemers en TK Maxx gevestigd zijn.