Kies een stad
Filteren op oppervlakte
Filteren op prijs

The Sting huurt mode kathedraal in Haarlem

Amsterdam, 11 april 2017 - Modeketen The Sting huurt een winkelruimte in de monumentale Brinkmannpassage in het centrum van Haarlem. In de komende maanden zal de winkel worden verbouwd. De nieuwe winkel aan de Grote Markt verdeeld over drie verdiepingen gaat naar verwachting begin volgend jaar open.

De winkelruimte van drie verdiepingen kenmerkt zich onder meer door (deels) spectaculaire vrije hoogte, doordat gebruik zal worden gemaakt van de voormalige bioscoop-invulling en het verwijderen van voormalige verdiepingsvloeren. Zowel huurder als verhuurder investeren fors in dit object.

Overige huurders in het Brinkmann-complex zijn onder meer Sissy Boy, Massimo Dutti en Parfumerie Douglas. In totaal omvat het winkelgedeelte circa 11.000 m².

Syntrus Achmea RE&F heeft het Brinkmann-complex eind 2016 verworven, inclusief de 23 appartementen boven het complex. De aankoop past in de strategie van de vermogensbeheerder om in aantrekkelijke winkelsteden binnenstedelijke complexen te verwerven voor haar klanten.